Detailhandel verzekeringen - MKB Bedrijfsverzekeringen
            Tel: 0162-470120 | Postbus 224, 4900 AE Oosterhout | info@mkb-bedrijfsverzekeringen.nl | whatsapp 0643127764                                          

MKB Bedrijfsverzekeringen

Wilt u ons persoonlijk spreken?
Bel ons:

Tel: 0162-470120

Wij helpen u graag!

of maak gebruik van het

Contactformulier

Detailhandel verzekeringen

Met de detailhandel verzekeringen van MKB Bedrijfsverzekeringen bent u verzekerd tegen de meest voorkomende bedrijfsrisico's.

Wij weten als geen ander dat het heel belangrijk is om u als ondernemer goed te verzekeren tegen allerhande risico's die u tegen kunt komen tijdens het werk. MKB Bedrijfsverzekeringen adviseert u graag over de diverse mogelijkheden.Detailhandel verzekeringen

Een bundeling van alle detailhandel verzekeringen vindt u in de ZekerheidsCombinatie Detailhandel van MKB Bedrijfsverzekeringen. Dit pakket is geheel afgestemd op de schaderisico's die men het meeste tegenkomt in deze specifieke branche. Op deze manier bent u in één keer goed en compleet verzekerd. De volgende verzekeringen zitten in dit pakket: rechtsbijstand, aansprakelijkheid, bedrijfsschade, geldverzekering en verzekering van inventaris/goederen tot 300.000 euro. Dit pakket is perfect geschikt voor bedrijven met maximaal tien medewerkers en een maximale jaaromzet van 2.500.000 euro.

Hier op de website vindt u meer informatie over de diverse detailhandel verzekeringen en de ZekerheidsCombinatie. Vul het aanvraagformulier in.

 

MKB Verzekeringen biedt u bedrijfsverzekeringen op maat, het beste advies en is onafhankelijk.
Daarnaast bieden wij u alle maatoplossingen voor MKB en ZZPers.

 

Wilt u meer weten over onze gespecialiseerde maatoplossingen voor uw bedrijf, kijkt u dan gerust verder onder de volgende links:

ZZP pakketverzekering, Bedrijfsautoverzekering, Bedrijven polis, Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering premie, Detailhandel verzekeringen

MKB Zakenpakket

De voordelen van CompleetVerzekerd
Mijn Bedrijf:

  • Compleet pakket

  • Gratis bonusdekkingen

  • Tot 10% pakketkorting

  • Geen toeslag bij termijnbetaling

  • Duidelijke communicatie

  • Leesbare voorwaarden

  • Perfecte schadeafwikkeling

  • Het eigen risico telt maar 1x per schadegeval

Ondernemers risico's

hoekje-lb
Als ondernemer wilt u uw financiele risico's zoveel mogelijk beperken. Een op uw bedrijf afgestemd verzekeringspakket met de juiste dekkingen bieden de juiste bescherming.

U kunt rekenen op een goed advies van MKB-Bedrijfsverzekeringen, maar ook op een perfecte
schadeafwikkelinghoekje-rb

 

Beroepsaansprakelijkheid

Het Pri-Priced Proposal van
Hiscox

een verzekeringsvoorstel Beroepsaansprakelijkheid en AVB voor specifieke beroeps-groepen: ICT, Management, Reclame en Marketing
Hiscox zegel en overige beroepsgroepen.

Lees verder

DAS Rechtsbijstandverzekeringen

Pakket voor Medici

zorg-klein

Of het nu gaat om een juridisch conflict met een leverancier of patiënt die u aansprakelijk stelt. Met dit pakket verzekert u de meest voorkomende risico's in uw branche.

Lees verder ...

 

Pakket voor de Horeca

Zekerheidspakket voor de horeca ondernemer

Het Zekerheidspakket biedt u financiële zekerheid tegen de meest voorkomende schaderisico’s in de horeca, zoals inbraak en vandalisme. Beschikbaar voor MKB en ZZP.

Lees verder...

 

 

Pakket voor de Bouw

Pakket voor de Bouw

Jaarlijks krijgt 13% van de bouwbedrijven te maken met schade bij bouw of montage, en raken betrokken bij juridische geschillen. Pakketten voor het MKB en ZZP'er.

Lees verder ...

 

Zakelijke Dienstverlening

zakelijk-dienst-klein

Bijna een derde van de zakelijke dienstverleners krijgt te maken met juridische geschillen en aansprakelijkheid voor schade. Pakketten voor het MKB en de ZZP'er.

Lees verder ...

Go to top