Tel: 085-0640570 | Postbus 224, 4900 AE Oosterhout | info@mkb-bedrijfsverzekeringen.nl | whatsapp 0643127764

Intro
Meest gekozen verzekeringen
Bedrijfsauto
Voordelen
Offerte aanvragen

Voor ondernemers in de horeca

Als horecaondernemer werkt u hard aan het succes van uw bedrijf. Waarschijnlijk wilt u zich liever niet bezighouden met verzekeringen. Of met de verplichte keuringen van uw elektronische installatie of uw bakwand. Dat kan dankzij CompleetVerzekerd Horeca. Dit pakket biedt u een uitgebreide keuze uit verzekeringen en diensten speciaal voor de horeca. Zo kunt u zich focussen op uw gasten en dienstverlening!.

Het Horeca verzekeringspakket

CompleetVerzekerd Horeca is ontwikkeld in nauw overleg met horecaondernemers. Maar voor de wensen van horecaondernemers bestaat natuurlijk geen standaardrecept. Een hotel loopt bijvoorbeeld andere risico’s dan een lunchroom of een café. We bieden u daarom een pakket van verzekeringen en diensten, met specifieke voordelen voor de horeca.

Aansprakelijkheid

 • Aansprakelijkheidsverzekering Bedrijven (AVB)
 • Milieuschadeverzekering
 • Verkeersschadeverzekering voor medewerkers (WEGAM)

Rechtsbijstand

 • Rechtsbijstandverzekering Bedrijven

Eigendommen

 • Inventaris-/Goederen-/Huurdersbelangverzekering en koelschade
 • Computer-/Elektronicaverzekering
 • Geldverzekering
 • Glasverzekering
 • Gebouwverzekering

Bedrijfscontinuïteit

 • Bedrijfsschadeverzekering
 • Doorlopende Evenementen
 

MKB Verzekeringspakket voor de horeca

Mobiliteit

 • Personenauto
 • Bestelauto
 • Eigen vervoerverzekering

Diensten

En wat kost een verzekeringspakket voor de horeca?

Bereken uw verzekeringspakket horeca

Wij helpen u graag, bel: 0162-470120

De meest gekozen verzekeringen in uw branche:

Aansprakelijkheidsverzekering Bedrijven (AVB)

Financiele aansprakelijkheid van derden bij materiele of personenschade. Zoals letsel- en personenschade waar-voor u aansprakelijk bent. De dekking geldt ook voor medewerkers die u tijdeljik inhuurt, zoals uitzendkrachten en ZZP'ers.

Rechtsbijstandverzekering Bedrijven

Een opdrachtgever die maar niet betaalt of een verschil van inzicht met de gemeentelijke dienst over een vergunning? Conflicten kunnen slepend en kostbaar zijn. Maar als zzp'er wilt u geen dure rechtsbijstandverzekering die bijvoorbeeld ook ontslagzaken dekt. De Rechtsbijstandverzekering Bedrijven dekt die kwesties waarmee u als ZZP'er te maken kunt krijgen. Daarnaast kunt u altijd terecht bij de telefonische adviesservice van SRK Rechtsbijstand. Voor advies om een juridisch probleem eventueel zelf op te lossen. Of voor een kosteloze check van uw leveringsvoorwaarden.

Inventaris-/Goederen-/Huurdersbelangverzekering*

Brand, een gesprongen waterleiding, hevige regen- of sneeuwval, ontploffing, diefstal, een storing in de elektrici-teitslevering of een defect in de koeling. Op dit soort gebeurtenissen heeft u niet altijd invloed. Maar ze hebben vaak grote gevolgen. De Inventaris-/Goederen-/Huurders-belangverzekering is er juist voor deze risico's. Ook huur-dersbelang kan worden verzekerd, dus de aanpassingen die u in uw horecazaak hebt aangebracht. En ook volledige schadevergoeding door garantie tegen onderverzekering.

* Huurdersbelang niet in combinatie met een Gebouwenverzekerin

Geldverzekering

In de horeca komen overvallen en inbraak helaas geregeld voor. Ondanks preventieve maatregelen kan de schade aanzienlijk zijn. De Geldverzekering dekt het verlies van contant geld door overval of inbraak én het verlies ervan tijdens het vervoer. Heeft u vals geld ontvangen? Ook dit valt onder de dekking.

Gebouwverzekering

Uw gebouw is uw visitekaartje. Schade aan het gebouw is dan ook extra vervelend. Deze verzekering dekt bijvoorbeeld schade door brand, neerslag en storm. En natuurlijk kunt u breuk van ruiten in ramen en deuren meeverzekeren. Belettering op een ruit? Ook dat is mee te verzekeren. En ook volledige schadevergoeding door garantie tegen onderverzekering.

 

verzekeringspakket horeca


Bedrijfsschadeverzekering

Door brand, ontploffing of blikseminslag kan uw zaak ontoegankelijk of uw apparatuur onbruikbaar worden. De werkzaamheden kunnen dan tijdelijk lastig zijn, langzamer verlopen of helemaal niet doorgaan. Gevolg: minder omzet, en daardoor minder winst. De Bedrijfsschadeverzekering biedt een oplossing.

 

Mogelijke uitbreidingen

Binnen het Zekerheidspakket zijn de volgende uitbreidingen mogelijk:

• Computer-/Elektronicaverzekering
Voor een ondernemer in de horeca is goed werkende apparatuur een must. Denk aan de computer waarop u uw boekhouding doet, of uw kassa. De Computer-/ Elektronicaverzekering dekt schade aan die apparatuur door gebeurtenissen van buitenaf .

• Eigen vervoerverzekering
De Eigen vervoerverzekering dekt schade aan goederen of diefstal ervan, tijdens het transport. Denk aan het vervoeren van gerechten voor een catering opdracht.

 

Autoverzekering Bedrijven

Uw bedrijfsauto moet u niet alleen van A naar B brengen. Hij is van essentieel belang voor uw bedrijfsvoering. U wilt daarom dat alles rond die auto tip top in orde is. Een goede en moderne verzekering hoort doorbij. Met een snelle en soepele schadeafhandeling. Waarbij u gebruik kunt maken van ons herstel netwerk, zodat u na een schade weer snel de weg op kunt.

U kiest uit drie verschillende verzekeringen voor uw bedrijfsauto:
 • WA
  De WA-verzekering is voor schade die u aan anderen toebrengt. Deze verzekering is wettelijk verplicht.
 • WA + Beperkt casco
  Uitbreiding met de dekking Beperkt casco zorgt ervoor dat ook schade aan uw eigen auto in veel gevallen is gedekt. Voorbeelden hiervan zijn glasbreuk, diefstal, brand, hagel, overstroming en botsing met dieren. Maar niet schade die een ander door zijn rijgedrag heeft veroorzaakt, of schade door uw eigen schuld.
 • WA + Volledig casco
  Nog een stap verder gaat WA + Casco. Want die is voor alle schade aan uw auto. Zelfs schade door uw schuld.

 

 

Bedrijfsautoverzekering

U kunt de verzekering uitbreiden met een schadeverzekering voor inzittenden (SVI). De SVI is er voor de schade van alle inzittenden van de auto als gevolg van een ongeval, ongeacht wie schuldig is aan het ongeval.

Daarnaast bieden we een rechtsbijstanddekking die helpt bij het verhalen van schade. En ook van pas komt als u bijvoorbeeld een conflict heeft met de garage. Deze dekking kiest u als onderdeel van de Rechtsbijstandverzekering Bedrijven.

De voordelen


Tijdelijke contracten
 • In de horeca wordt veel gewerkt met tijdelijke contracten. Daar om zijn bijvoorbeeld ook conflicten met medewerkers met een nul­urencontract verzekerd op de Rechtsbijstandverzekering. Cateringactiviteiten – Bijna elke horecaondernemer heeft cateringactiviteiten buiten de deur. Deze activiteiten zijn standaard mee verzekerd op de Aansprakelijkheidsverzekering.
Op locatie
 • Uw inventaris op locatie is verzekerd op de Inventaris/ Goederenverzekering. Denk aan een podium, extra meubilair of beeld­ en geluidsapparatuur bij cateringactiviteiten, een braderie of feest. – Ook schade aan gehuurde of geleende apparatuur of meubilair, zoals een tent of tapinstallatie is verzekerd. Evenement – Organiseert u regelmatig een (klein) evenement, zoals een optreden, een bruiloft of een kookworkshop? De Doorlopende Evenementenverzekering komt dan goed van pas.
Gratis juridisch advies
 • Twijfelt u over een overeenkomst met bijvoorbeeld een leverancier en wilt u dit graag laten toetsen? Dat kan met de Rechtsbijstandverzekering. Investeringen in uw gehuurde pand – Horecaondernemers investeren vaak in huurpanden, zoals een uitbouw, nieuwe vloer of bar. Daarom is dit tot € 10.000,­ meeverzekerd op de Inventaris/Goederenverzekering.
 
Spullen in de garderobe
 • Schade aan jassen en spullen in de garderobe is verzekerd tot € 1.000,­ per gebeurtenis op de Aansprakelijkheidsverzekering. De meeste verzekeraars verzekeren dit niet.
Koelschade en lekkage
 • Valt uw koelinstallatie langere tijd uit? Dan kunnen uw producten bederven. Dit is meeverzekerd tot € 5.000,­ op de Inventaris/Goederenverzekering. – En schade door lekkage uit een drankinstallatie is op die verzekering volledig verzekerd. Ook de weggevloeide drank!
Sluiting bedrijf na schade
 • Een horecaondernemer heeft vaak veel tijd nodig om zijn bedrijf op te bouwen na een flinke schade. Denk alleen al aan het verkrijgen van de juiste vergunningen. U kunt daarom kiezen uit verschillende uitkeringstermijnen bij de Bedrijfsschadeverzekering. – Bij een (tijdelijke) sluiting van uw horecabedrijf na een schade krijgt u bij heropening of verplaatsing ook de kosten vergoed om uw klanten hiervan op de hoogte te brengen. Zoals advertenties of reclameborden.
Belettering
 • Heeft u belettering of beschildering op uw ramen en glazen deuren? Schade hieraan is meeverzekerd tot € 250,­ op de Glasverzekering.

Wat kost een horecapakket?


Weten waar u behoefte aan heeft, is voor ons essentieel. Daarom investeren wij veel in kennis. Kennis van uw branche, uw risico's, uw wensen.

Zo is er altijd een basispakket voor de in uw branche meest voorkomende risico's, afgestemd op de aard en omvang van uw bedrijf.

 

Vraag een vrijblijvende offerte aan:


Via het aanvraagformulier

Of direct uw pakketpremie berekenen en de polis aanvragen. Klik op onderstaande button:

 

MKB-verzekeringen voor de horecaBanner zzp brochure

Go to top