Welkom bij MKB-Bedrijfsverzekeringen

MKB-Bedrijfsverzekeringen

een gerenommeerd verzekeringskantoor en een belangrijke speler in de markt in het verzekeren van bedrijfsrisico’s voor het MKB en de ZZP’er en is een onderdeel van VAN ZON assurantiën

Wij zijn gespecialiseerd in zakelijke Schade- en Inkomensverzekeringen zoals Aansprakelijkheids- en Beroepsaansprakelijkheidsverzekeringen.
Maar wij bieden u ook volledige verzekeringspakketten voor het MKB, kleine zelfstandigen, industriële risico’s, en verzekeringen voor specifieke beroepsgroepen zoals ICT, Management Consultants, Reclame & Marketing.

Ook Bestuurders aansprakelijkheids verzekeringen en Cybercrime verzekeringen zijn zeer actueel.

wij zijn mkb bedrijfsverzekeringen

Voor gedegen Online Advies

BRANCHE PAKKETTEN

Met het MKB-Zakenpakket bent u in één keer compleet verzekerd voor vrijwel al uw bedrijfsrisico’s

Voor een aantal branches kunnen wij voor u direct een pakketpremie berekenen, en indien u dat wenst de verzekering direct laten ingaan. U heeft dus direct verzekeringsdekking, en de polis direct in huis!
Wij hebben speciale verzekeringspakketten voor:

– Detailhandel
– Groothandel
– Zakelijke Dienstverlening
– Bouw
– Horeca
Beroepsaansprakelijkheid

Een aantal beroepsgroepen kunnen wij direct bedienen bij de aanvraag van een Beroepsaansprakelijkheidsverzekering:

Voor: ICT Professionals, Management Consultants, Reclame & Marketing en voor een aantal Specifieke Beroepsgroepen

Cybercrime

Steeds vaker krijgen kleinere bedrijven te maken met cybercrime, maar ze onderschatten het risico daarvan. Verzekeraars verstaan onder een cyberrisico het financiële nadeel dat een verzekerde oploopt door of via computer- en/of ICT-systemen, zonder dat er sprake is van materiële schade. Wij bieden u een Pre-Priced verzekeringsvoorstel Cyber- en Data Risksverzekering voor bedrijven tot een omzet van € 10 mln.

Deze verzekering is direct aan te vragen met gebruikmaking van de web-aanvraag pdf formulier met duidelijke premiestelling.

Arbeids Ongeschiktheids Verzekering (AOV)
Ondernemers staan vaak niet stil bij de risico’s van arbeidsongeschiktheid. Ze ervaren dit als iets wat hun niet overkomt. Ook vinden ze een arbeidsongeschiktheidsverzekering vaak complex. De ondernemer overziet niet goed wat de gevolgen kunnen zijn van zijn keuzes en wanneer hij nu wel of niet een uitkering mag verwachten. Laat staan hoe hoog die uitkering dan zal zijn. De roep om meer duidelijkheid neemt dan ook toe. Goed advies is dus cruciaal.

Waar u ons ook voor inschakelt, u mag van MKB-Bedrijfsverzekeringen een goed en passend voorstel verwachten van geselecteerde verzekeraars. Hierbij wordt rekening gehouden met een optimale verzekeringsdekking tegen een concurrerende premie.
Dit kunnen wij bieden omdat wij onafhankelijk zijn, en bij tal van verzekeraars en assurantiemakelaars kunnen inkopen. Het voordeel voor u is een optimaal samengesteld verzekeringspakket.

Particulieren
Particulieren bieden wij tevens een uitgebreid pakket aan dienstverlening. Wij onder-scheiden ons door onze snelheid van werken zowel bij de polisopmaak als bij een schadeafwikkeling. Het belang van onze relaties staat daarbij voorop. 

Meer informatie over particuliere verzekeringen vindt u op onze speciale website:
https://www.vanzon.nl

Special Lines by Hiscox
Zijn speciaal ontwikkeld voor vermogende particulieren.

AFM vergunning

Wij beschikken over het complete pakket vergunningen, welke bij de AFM geregistreerd zijn onder vergunningnummer 12004976.
De volgende vergunningen zijn geldig:

  • Basis
  • Inkomen
  • Particuliere Schadeverzekeringen
  • Zakelijk Schadeverzekeringen
Contact

Wenst u persoonlijk contact?

Vul het antwoordformulier in, en wij nemen per omgaande contact met u op.

Bel ons: 085-0640570 whatsapp 0643127764 of stuur een bericht m.b.v. onderstaand antwoordformulier.

MKB-Bedrijfsverzekeringen

Postbus 224
4900 AE Oosterhout

Heeft u hulp nodig? Bel dan direct met ons kantoor:

Bel 085-0640570

Gebruik onderstaand formulier voor uw verzoek: