DAS Rechtsbijstand verzekering

Bij een dreigend zakelijk conflict is het raadzaam een jurist of advocaat in te schakelen. Maar u wordt dan ineens geconfronteerd met hoge juridische kosten en het is maar de vraag of u dit financieel aankan.
Misschien zorgen deze zaken er voor dat u afziet van juridische stappen en niet krijgt waar u recht op hebt.

das_2

voor MKB ondernemers

Met de zakelijke rechtsbijstandverzekering is uw bedrijf verzekerd van advies en ondersteuning bij juridische conflicten. U kunt kiezen uit de meest complete dekking DAS RechtsPartner of de uitgebreide DAS Optimaal

Uw voordelen

De Rechtsbijstandverzekering voor Ondernemers biedt juridische hulp bij zakelijke conflicten. Of het nu gaat om een probleem met een medewerker,
de verhuurder van uw bedrijfspand of een verkeerde levering.

Hiernaast zorgt DAS voor het snel en daadkrachtig incasseren van uw niet betaalde facturen.

Kies uw dekking
Met de uitgebreide dekking van DAS Optimaal, is uw bedrijf in Nederland verzekerd van juridisch advies en ondersteuning voor juridische conflicten.

De complete dekking van DAS RechtsPartner biedt de meest uitgebreide bescherming, die ook geldt voor België, Luxemburg en Duitsland. En u krijgt onbeperkt telefonisch advies van uw eigen team juristen in uw regio.

Beide dekkingen zijn inclusief DAS IncassoService. In het dekkingsoverzicht vindt u uitgebreide informatie en de productvoorwaarden.

Verzekerd voor bedrijfsconflicten
Uw facturen snel incasseren met de DAS IncassoService
Onbeperkt telefonisch advies van uw eigen juristenteam in uw regio (RechtsPartner dekking)

 

Rechtsbijstandverzekering voor ZZP

Onze Rechtsbijstandverzekering met incasso is speciaal afgestemd op u als ZZP’er. U betaalt alleen voor de dekkingen die u nodig heeft, waardoor u nooit teveel zult betalen. En dat allemaal voor de scherpe prijs
Zonder zorgen ondernemen

Als zzp’er bent u altijd druk bezig. Toch kan het gebeuren dat u betrokken raakt bij een verkeersongeval, waardoor u tijdelijk niet meer kunt werken. Of dat een grote opdrachtgever weigert u te betalen. Op die momenten hebt u direct juridische hulp nodig. Dan is het prettig dat u bent verzekerd van gespecialiseerde hulp op juridische gebied en bij incasso.

25% korting op de particuliere dekking!
Privé- en zakelijke belangen lopen vaak in elkaar over. U kunt ervoor kiezen om de zeer uitgebreide particuliere dekking mee te verzekeren. Hiermee verzekert u automatisch ook uw gezin van juridische hulp én u krijgt maar liefst 25% korting op de particuliere premie!

Waarvoor bent u onder andere verzekerd?
Met de zeer uitgebreide ZZP dekking bent u verzekerd van juridisch advies en ondersteuning voor juridische conflicten. Ook incasso is standaard meeverzekerd. Bekijk hieronder voor welke conflicten u onder andere bent verzekerd.

Conflicten naar aanleiding van verbintenissen die u met klanten/afnemers, opdrachtgevers of met leveranciers bent aangegaan.
Verhalen van letsel- en materiële schade (waaronder ook schade ontstaan met of aan uw bedrijfsmotorrijtuigen).
Conflicten naar aanleiding van koop, huur en onderhoud van uw bedrijfsruimte.
Juridische conflicten naar aanleiding van onbetaalde facturen (aanvullend op het incassotraject).
Conflicten met de overheid over bijvoorbeeld vergunningen en bestemmingsplan.

Heeft u hulp nodig? Bel dan direct met ons kantoor:

Bel 085-0640570

Gebruik onderstaand formulier voor uw verzoek: