Tel: 085-0640570 | Postbus 224, 4900 AE Oosterhout | info@mkb-bedrijfsverzekeringen.nl | whatsapp 0643127764

 

,

Welkom bij MKB-Bedrijfsverzekeringen


MKB-Bedrijfsverzekeringen, een geronommeerd verzekeringskantoor en een belangrijke speler in de markt in het verzekeren van bedrijfsrisico's voor het MKB en de ZZP'er en is een onderdeel van VAN ZON assurantien

Wij zijn gespecialiseerd in verzekeringen en verzekeringspakketten voor het MKB, kleine zelfstandigen, industriele risico's en specifieke beroepsgroepen ICT, Management Consultants, Reclame & Marketing.

Bedrijven in onderstaande categorien kunnen wij direct een goed voorstel aanbieden.
Branchepaketten zijn beschikbaar voor:

 • Detailhandel
 • Groothandel*
 • Zakelijke Dienstverlening
 • Bouw
 • Horeca
* Groothandel in:
Elektronische apparaten:
- Computers, randapparatuur en software - Elektronische en telecommunicatieapparatuur - Kantoormachines - Witgoed - Elektrische huishoudelijke apparatuur - Verlichtingsartikelen - Audio- en videoapparatuur - Fotografische artikelen - Beeld- en geluidsdragers
Textiel en kleding:

- Textielwaren algemeen - Woningtextiel en vloerbedekking - Huishoudtextiel en beddengoed - Kledingstoffen en fournituren - Boven-, onder- en werkkleding - Schoenen en modeartikelen

Beroepsaanprakelijkheid
Een aantal beroepsgroepen kunnen wij direct bedienen bij de aanvraag van een Beroepsaansprakelijkheidsverzekering

Cybercrime
Steeds vaker krijgen kleinere bedrijven te maken met cybercrime, maar ze onderschatten het risico daarvan. Verzekeraars verstaan onder een cyberrisico het financiële nadeel dat een verzekerde oploopt door of via computer- en/of ICT-systemen, zonder dat er sprake is van materiële schade. Wij bieden u een Pre-Priced verzekeringsvoorstel Cyber- en Data Risksverzekering voor bedrijven tot een omzet van € 10 mln.

Deze verzekering is direct aan te vragen met gebruikmaking van de web-aanvraag pagina op deze website.

Als gerenommeerd kantoor met ruime ervaring staan wij garant voor een aantrekkelijk pakket aan verzekeringen voor u of uw bedrijf. We bieden u uitgebreide verzekeringsoplossingen voor u en uw bedrijf. U kunt bij ons terecht voor een compleet pakket schadeverzekeringen afgestemd op de branche van uw bedrijf.

Voor een aantal branches kunnen wij voor u direct een pakketpremie berekenen, en indien u dat wenst de verzekering direct laten ingaan. U heeft dus direct verzekeringsdekking, en de polis direct in huis!
Wij hebben speciale verzekeringspakketten voor: - De Horeca, - De Bouw, - De Zakelijke Dienstverlening, - Detailhandel, - Een aantal sectoren van Groothandel

Arbeids Ongeschiktheids Verzekering (AOV)
Ondernemers staan vaak niet stil bij de risico’s van arbeidsongeschiktheid. Ze ervaren dit als iets wat hun niet overkomt. Ook vinden ze een arbeidsongeschiktheidsverzekering vaak complex. De ondernemer overziet niet goed wat de gevolgen kunnen zijn van zijn keuzes en wanneer hij nu wel of niet een uitkering mag verwachten. Laat staan hoe hoog die uitkering dan zal zijn. De roep om meer duidelijkheid neemt dan ook toe. Goed advies is dus cruciaal. Meer informatie over AOV advies.

Waar u ons ook voor inschakelt, u mag van MKB-Bedrijfsverzekeringen een goed en passend voorstel verwachten van geselecteerde verzekeraars. Hierbij wordt rekening gehouden met een optimale verzekeringsdekking tegen een concurrerende premie. Dit kunnen wij bieden omdat wij onafhankelijk zijn, en bij tal van verzekeraars en assurantiemakelaars kunnen inkopen. Het voordeel voor u is een optimaal samengesteld verzekeringspakket.

Particulieren
Particulieren bieden wij tevens een uitgebreid pakket aan dienstverlening. Wij onderscheiden ons door onze snelheid van werken zowel bij de polisopmaak als bij een schadeafwikkeling.
Het belang van onze relaties staat daarbij voorop. Wij bieden u de mogelijkheid de z.g. simple risk-verzekeringen online op onze website te berekenen, premies te vergelijken en de polis direct online af te sluiten. Het voordeel is, dat u de polis dezelfde dag nog in huis heeft met kosteloze toegang tot uw digitale poliskluis waarin u alle zaken kunt nazien en beheren.

Special Lines by Hiscox
Zijn speciaal ontwikkeld voor vermogende particuleren.

 AFM vergunning

Wij beschikken over het complete pakket vergunningen, welke bij de AFM geregistreerd zijn onder vergunningnummer 12004976.
De volgende vergunningen zijn geldig:

 • Basis
 • Consumptief Krediet
 • Levensverzekeringen
 • Particuliere Schadeverzekeringen
 • Zakelijk Schadeverzekeringen
 • Beleggen
 • Hypotheken

Mail of bel ons: 085-0640570 of whatsapp 0643127764

Contact

MKB Bedrijfsverzekeringen

Wilt u meer informatie?
Bel ons:

Tel: 085-0640570

Of maak gebruik van het contactformulier.

Contactformulier

banner das1

Go to top