Schadeverzekeringen voor het MKB en ZZP

info@mkb-bedrijfsverzekeringen.nl

WhatsApp: 0643127764

085-0640570

Bel ons voor online advies

Verzuimverzekering

Wat betaalt u als werkgever straks voor een zieke werknemer?

Het voorkomen van ziekteverzuim en begeleiden van zieke medewerkers kan u veel geld
en tijd kosten. De Verzuimverzekering met arbodienstverlening

Wilt u de kosten van verzuim dekken? Dan kunt u de risico’s onderbrengen in een Verzuimverzekering
met arbodienstverlening. Zo bent u financieel gedekt en krijgt u ondersteuning
om uw medewerker snel weer aan het werk te helpen

Wilt u meer weten wat een Verzuimverzekering voor uw bedrijf kan betekenen?

Vul dan onderstaand formulier in. Stuur een lijst van het personeel mee en vul de verzuimpercentages van de afgelopen 3 jaar in.

Voor de Bouw

Als uw metselaar, timmerman of voeger ziek wordt bent u niet alleen ineens een medewerker kwijt. U bent ook verantwoordelijk voor loondoorbetaling en re-integratie van uw zieke medewerker. De Verzuim-verzekering met arbo-dienstverlening regelt dit voor u.

Voor Detailhandel

Als uw favoriete verkoopster ziek wordt bent u niet alleen een vaste kracht kwijt. U bent ook verantwoordelijk voor loondoorbetaling en re-integratie van uw zieke medewerker.
De Verzuimverzekering met arbodienstverlening regelt dit voor u.

Voor de Horeca

Als uw serveerster, barmedewerker of kok ziek wordt, bent u niet alleen ineens een medewerker kwijt. U bent ook verantwoordelijk voor loondoorbetaling en re-integratie van uw zieke medewerker. De Verzuimverzekering met arbodienstverlening regelt dit voor u.

voor de zakelijke dienst verlening

Als een van uw medewerkers ziek wordt, bent u niet alleen ineens een medewerker kwijt. U bent ook verantwoordelijk voor loondoorbetaling en re-integratie van uw zieke medewerker. De Verzuimverzekering met arbodienstverlening regelt dit voor u.

Overige branches

Het voorkomen van ziekteverzuim en begeleiden van zieke medewerkers kan u veel geld en tijd kosten. De Verzuimverzekering met arbodienstverlening van regelt het voor u.

Wat verzekert u met onze Verzuimverzekering met arbodienstverlening?

Wat moet u zonder uw personeel? Als ondernemer wilt u langdurig verzuim van uw medewerkers koste wat het kost voorkomen, toch? En als het dan gebeurt, wilt u het liefst zo weinig mogelijk ‘gedoe’.

Met onze verzuimverzekering met arbodienstverlening zorgen wij dat uw medewerker wordt doorbetaald. En wij bieden een effectieve aanpak van (preventie van) ziekteverzuim.

Wat is verzekerd op een ziekteverzuim verzekering

  • Een uitkering voor het loon dat u aan een zieke werknemer moet doorbetalen

  • Dekking op maat, waarbij u keuzemogelijkheden heeft als het gaat om: de arbodienst, wel of niet verzekeren van oproepkrachten en de eindleeftijd van de verzekering

  • Persoonlijke verzuimbegeleiding

  • Rechtsbijstand bij juridische geschillen in verband met ziekteverzuim en re-integratie

  • Hulp en gegarandeerde budgetten om ziekteverzuim binnen uw bedrijf te voorkomen (€ 500,- per dreigend zieke werknemer of € 4.000,- per zieke werknemer voor re-integratie. Budgetten worden verdubbeld als u ook kiest voor onze WGA-eigenrisico- of collectieve WIA-verzekering).

  • Poortwachter garantie. Krijgt u in het kader van de wet verbetering poortwachter toch een boete? Dan vergoeden wij deze.

Bel ons kantoor voor meer informatie

Tel: 085-0640570

Aanvraag verzuimverzekering

Uw offerteverzoek voor een verzuimverzekering
is succesvol verzonden.

U ontvangt spoedig bericht.