Tel: 085-0640570 | Postbus 224, 4900 AE Oosterhout | info@mkb-bedrijfsverzekeringen.nl | whatsapp 0643127764

Intro
Meest gekozen verzekeringen
Bedrijfsauto
Voordelen
Offerte aanvragen

CompleetVerzekerd pakket voor de Groothandel

Als ondernemer wilt u uw klanten natuurlijk zo goed mogelijk van dienst zijn. Dat levert veel op, maar er zijn ook uitdagingen. Zoals een conflict met een afnemer over leveringsvoorwaarden, een brand in uw magazijn of betalingstermijnen die al lang verstreken zijn. CompleetVerzekerd Groothandel is daarom op maat gemaakt voor specifieke situaties in uw branche. Zo kunt u zich focussen op uw klanten!

Wat is CompleetVerzekerd Groothandel?

Een groothandel loopt tegen andere risico’s aan dan een andere onderneming. Bovendien is de ene groothandel de andere niet. Daarom is dit pakket ontwikkeld in overleg met verschillende ondernemers in uw branche. Het resultaat is een pakket van verzekeringen en diensten voor verschillende soorten groothandels.

Uw pakket

U kunt kiezen uit de volgende verzekeringen en diensten:

Bedrijfsactiviteiten

 • Aansprakelijkheid
 • Verkeersschade Medewerkers
 • Rechtsbijstand

Bedrijfsmiddelen

 • Bedrijfsgebouwen
 • Inventaris/Goederen
  (incl. Huurdersbelang)
 • Bedrijfsschade
 • Milieuschade
 • Elektronica
 • Glas

Download brochure
 CompleetVerzekerd Groothandel

 

magazijn-groothandel

Mobiliteit

 • Personenauto
 • Bestelauto
 • Vrachtauto
 • Vervoer Eigen Goederen
 • Werkmaterieel

 

Diensten

De meest gekozen verzekeringen in uw branche:

Aansprakelijkheidsverzekering Bedrijven (AVB)

Als ondernemer kunt u aansprakelijk worden gesteld, bijvoorbeeld voor een bedrijfsongeval in het magazijn of een onveilig product. Dit kan leiden tot flinke schadeclaims.

Rechtsbijstandverzekering Bedrijven

U heeft al snel met veel partijen te maken: leveranciers, afnemers, de overheid, medewerkers en nog veel meer. De kans op een conflict is altijd aanwezig. Soms heeft u dan juridische hulp nodig, waarbij de kosten snel kunnen oplopen. Onze Rechtsbijstandverzekering is dan geen overbodige luxe.

Inventaris-/Goederen-/Huurdersbelangverzekering*

Uw goederen en inventaris zijn natuurlijk de spil van uw activiteiten. Onze Inventaris/Goederenverzekering biedt u daarom een uitstekende dekking bij bijvoorbeeld brand, waterschade en diefstal in uw bedrijfsgebouw.

Elektronica

Elektronica speelt in uw bedrijf ongetwijfeld een grote rol. Denk aan de computers die u gebruikt voor planning, voorraadbeheer en het verwerken van bestellingen. Maar ook aan mobiele telefoons, tablets en handscanners. Met onze Elektronicaverzekering is uw apparatuur uitstekend verzekerd. Als u daar voor kiest, ook buiten uw bedrijf!

Glas

Ruiten willen nog weleens breken, bijvoorbeeld door vandalisme of een bedrijfsongelukje. Met de Glasverzekering is één telefoontje genoeg om direct een glaszetter langs te laten komen.

Verkeersschadeverzekering Medewerkers

Zijn uw medewerkers veel onderweg naar klanten? Dan kunnen zij een ongeval krijgen in het verkeer. Als er een duidelijke relatie is met het werk, bent u verplicht alle schade te vergoeden, van de ziekenhuisen revalidatiekosten tot de aanvulling op hun arbeidsongeschiktheidsuitkering. Dit is niet verzekerd op de Aansprakelijkheidsverzekering, maar wel op onze Verkeersschadeverzekering Medewerkers.

Aanvraag verzekeringspakket voor de handel

 
Bedrijfsgebouwen

Als u een bedrijfsgebouw bezit, is dit waarschijnlijk een van uw grootste investeringen. Een brand of storm kan dan ingrijpende schade veroorzaken. Onze Bedrijfsgebouwenverzekering biedt u een uitgebreide dekking, waardoor u zich in elk geval geen zorgen hoeft te maken over de financiële gevolgen.

Milieuschade

Bij het woord ‘milieuschade’ denkt u waarschijnlijk niet meteen aan uw bedrijf. Toch kan elke ondernemer ermee te maken krijgen. Bijvoorbeeld na een brand, door asbestdeeltjes of grote hoeveelheden blusmiddel. Of uw locatie kan getroffen worden door verontreiniging bij een omliggende locatie. U kunt dan worden verplicht om de schade te herstellen. Met onze Milieuschadeverzekering heeft u geen zorgen over de financiële gevolgen of eindeloze discussies met andere partijen. En als u aansprakelijk gesteld wordt, staan we u bij met juridische hulp.

Bedrijfsschade

Veel ondernemers realiseren zich niet dat een grote schade hun bedrijfsactiviteiten (gedeeltelijk) stil kan leggen. Hierdoor maakt u minder omzet, terwijl uw vaste laten gewoon doorlopen. Deze verzekering is hiervoor de oplossing.

Vervoer eigen goederen

Bezorgt u zelf goederen bij uw klanten? Of haalt u ze ergens op? Dan loopt u natuurlijk altijd het risico dat ze beschadigd raken. Bijvoorbeeld door een aanrijding of tijdens het laden of lossen. Deze verzekering biedt dan een oplossing. Ook bij diefstal!

Werkmaterieel

In de meeste groothandels wordt kostbaar werkmaterieel gebruikt om werkzaamheden uit te voeren. Denk aan heftrucks, stapelaars en veegmachines. Hierbij kunnen spullen beschadigen of kan een medewerker letsel oplopen. Bijvoorbeeld door een aanrijding. Met deze verzekering hoeft u zich geen zorgen te maken over de financiële gevolgen.

Personenauto, Bestelauto en Vrachtauto

Met de motorrijtuigen van uw bedrijf neemt u vanzelfsprekend geen onnodige risico’s. Mocht er toch wat gebeuren, dan bieden

onze verzekeringen u zekerheid en een goede schadeafhandeling.

Wat is verzekerd?
 • U heeft de keuze uit de dekkingen WA, WA + Beperkt casco of WA + Volledig casco voor uw personenauto’s, bestelauto’s en vrachtauto’s (tot 7.500 kg). De WA-verzekering is voor schade die u aan anderen toebrengt. Deze verzekering is wettelijk verplicht.
 • U kunt uw verzekering uitbreiden met de dekkingen Rechtsbijstand motorrijtuigen, Schade inzittenden, Ongevallen inzittenden, en Aanhangwagen (bij bestelen vrachtauto’s).
 • Accessoires, zoals belettering, zijn tot € 1.250,- standaard meeverzekerd. Een hoger bedrag is mogelijk.
 • Er geldt geen eigen risico bij de WA-dekking.
Eigen risico’s bij Beperkt en Volledig casco
 • Het eigen risico voor vrachtauto’s is € 150,-.
 • Voor personen- en bestelauto’s is het eigen risico ook € 150,- als u gebruikmaakt van één van de door ons geselecteerde reparateurs.
 • Bij deze reparateurs profiteert u van extra voordelen, zoals een kosteloze haal- en brengservice en gratis vervangend vervoer tijdens de reparatie!
 • Als u de schade laat repareren door een herstelbedrijf dat niet bij ons is aangesloten wordt het eigen risico € 500,-.
 • Bij ruitreparatie door een Glasgarant-hersteller wordt het eigen risico verminderd met € 150,-.
 • U kunt het eigen risico verhogen naar € 250,-, € 500,-, € 750,- of € 1.000,-, waardoor u minder premie betaalt.
Nieuwwaarderegeling voor nieuwe motorrijtuigen

Als u uw nieuwe motorrijtuig Volledig casco verzekert, profiteert u van onze nieuwwaarderegeling. Als uw personenauto binnen 3 jaar na aanschaf total loss raakt of gestolen wordt, krijgt u het aankoopbedrag terug. Voor bestel- en vrachtauto’s geldt deze regeling 1 jaar. Zo kunt u een soortgelijke nieuwe auto kopen.

 

Bedrijfsautoverzekering

Aanschafwaarderegeling voor occasions

Als u uw occasion Volledig casco verzekert, profiteert u van onze aanschafwaarderegeling. Als uw personenauto binnen 2 jaar na aanschaf total loss raakt of gestolen wordt, krijgt u de aanschafwaarde terug. Voor bestel- en vrachtauto’s geldt deze regeling 1 jaar. Zo kunt u een soortgelijke occasion kopen.

Elk jaar minder premie

Na afloop van deze regelingen krijgt u de dagwaarde uitgekeerd. Daarom betaalt u vanaf dan elk jaar minder premie.

Met korting uw motorrijtuigen beveiligen?

In onze Preventiezaak kunt u met korting een autoalarm bestellen, of een beveiligingssysteem voor uw laadruimte of aanhanger. Zo voorkomt u diefstal van uw motorrijtuig zelf, of alles wat erin ligt! Bekijk uw voordeel op:
www.goudse.nl/de-preventiezaak

Voordelen specifiek voor groothandel


Product recall
 • Steeds meer ondernemers hebben een fysieke én een webwinkel. Daarom zijn ze allebei verzekerd op onze Aansprakelijkheidsverzekering.
 • Inclusief eventuele voorlichtings- of advertentiekosten!
Productaansprakelijkheid
 • Importeert u producten van buiten de Europese Economische Ruimte? En voldoet u aan de eisen die gesteld worden in onze voorwaarden? Dan is productaansprakelijkheid meeverzekerd op de Aansprakelijkheidsverzekering.
Gratis juridisch advies over leveringsvoorwaarden
 • Twijfelt u over leveringsvoorwaarden en wilt u die laten toetsen? Dat kan kosteloos met de Rechtsbijstandverzekering.
 • U kunt ook gratis telefonisch advies krijgen, bijvoorbeeld over vergunningen of contracten.
Online bestellingen
 • Veel groothandels bieden hun klanten de mogelijkheid om online bestellingen te plaatsen. Een storing op de website kan dus leiden tot verlies van afnemers en omzet. Daarom is dit risico onder bepaalde voorwaarden meeverzekerd op de Bedrijfsschadeverzekering
 
Incassobijstand
 • Klanten die niet (op tijd) betalen, daar houdt u zich waarschijnlijk liever niet mee bezig. Met Incassobijstand hoeft u zelf geen vervelende gesprekken te voeren

Stijging waarde goederenvoorraad

 • Neemt de waarde van uw voorraad tijdens een verzekeringsjaar toe? Dan heeft u op de Inventaris/ Goederenverzekering maximaal 10% extra dekking bovenop uw verzekerde bedrag, zonder extra premiebetaling.
Werkmaterieel
 • Heeft u werkmaterieel, zoals heftrucks, stapelaars en veegmachines? Met onze Werkmaterieelverzekering kunt u zich verzekeren voor wettelijke aansprakelijkheid én kiezen uit uitgebreide dekkingen, zoals Casco en Schade aan eigen zaken.
 • U kunt ook ‘Schade door eigen gebrek’ meeverzekeren, voor materieel niet ouder dan 5 jaar. Er is geen eigen risico!.
De spullen in uw bestel- of vrachtauto’s 24/7 verzekerd
 • Uw goederen zijn met de Vervoerverzekering Eigen Goederen niet alleen tijdens het vervoer verzekerd, maar ook dag en nacht als zij achterblijven in uw voertuigen. U bent dus 24/7 verzekerd tegen diefstal

Voor welke groothandels?

CompleetVerzekerd Groothandel is speciaal gemaakt voor groothandelsondernemingen in onderstaande branches:

Voor welke groothandels?

 • Elektronica (zoals computers, televisies en wasmachines)
 • Textiel en kleding Consumentenartikelen (zoals speelgoed, serviesgoed en fietsen)
 • Houdbare levensmiddelen (zoals koffie, chocola en wijn)
 • Bouwmaterialen
 • Machines en gereedschappen
 • Papier en verpakkingen
Vraag nu een vrijblijvende offerte aan:

Via het aanvraagformulier

Of direct uw pakketpremie berekenen en de polis aanvragen.

Staat uw branche niet vermeld in bovenstaande lijst?

Wij kunnen u uiteraard een maatwerkofferte aanbieden.
Stuur ons even een bericht

 

kantoor-groothandel

Wat kost een pakket voor de Groothandel?

Of direct uw pakketpremie berekenen en de polis aanvragen. Klik op onderstaande button:

Banner zzp brochure

MKB Bedrijfsverzekeringen

Wilt u meer informatie?
Bel ons:

Tel: 085-0640570

Wij helpen u graag!

Maak gebruik van het contactformulier.

Contactformulier

DAS Rechtsbijstandverzekeringen

Go to top